Predavanje o Arhuskoj konvenciji u Bačkom Brestovcu

Predavanje o Arhuskoj konvenciji u Bačkom Brestovcu

Po planu aktivnosti Ekološkog pokreta Odžaka u okviru druge godine realizacije CSOnnect institucionalnog granta, koji sprovodi Regionalni centar za životnu sredinu (REC ) uz finansijsku podršku Švedska agencija za međunarodni razvoj i saradnju (SIDA), danas, 24.4.2018, godine, predavanje o Arhuskoj konvenciji održano je u OŠ „Nikola Tesla“ u Bačkom Brestovcu. Zbog odsutnosti učenika osmog razreda, predavanje je održano učenicima sedmog razreda. Dogovoreno je da se predavanje za učenike osmog razreda održi po mogućnosti do kraja aprila.

Predavanja je održao Ivica Ćirić, predsednik EPO-a . Predavanju je prisustvovao i predsednik Mesne podružnice Bački Brestovac EPO-a i potpredsednik Ekološkog pokreta Odžaka Tihomir Katić.

Kao i u predavanjima u prethodnom ciklusu, prva polovina časa iskorišćena je za predstavljanje pripremljene prezentacije o Arhuskoj konvenciji, dok su u drugom delu časa učenici ispunjavali test znanja , evaluacioni list i obavili kratak razgovor o zaštiti životne sredine i odžačkom Zelenom savetu.

Sledeće predavanje planirano je za 26.4.2018. godine u OŠ „Kosta Stamenković“ u Srpskom Miletiću.

Preporučujemo: