Zaštita malih stajaćih voda u Vojvodini

2012 12 06 stajace vodeEkološki pokret Odžaka i Turistička organizacija opštine Odžaci organizuju 14.12.2012 godine tribinu „Zaštita malih stajaćih voda u Vojvodini“ . Tribina se organizuje u maloj sali Sportko-poslovnog centra „Odžaci“ sa početkom u 18 časova.

U okviru tribine biće najpre prikazan film „Male stajaće vode Vojvodine“ u trajanju od 40 minuta. Nakon filma sledi petominutna prezentacija TOO Odžaci o njenim aktivnostima na promociji malih stajaćih voda u opštini Odžaci. Posle filma i prezentacije sledi razgovor sa autorima filma dr Gaborom Mesarošem , predsednikom Udruženja za zaštitu i razvoj okruženja i graditeljskog nasleđa „Ptotego“ iz Subotice, scenaristom filma , režiserom filma mr Oliverom Fojkarom, načelnikom Odeljenja za promociju, edukaciju i odnose sa javnošću Pokrajinskog zavoda za zaštitu prirode i direktorom Turističke organizacije opštine Odžaci Vladimirom Igatovićem.

Pozivamo članove Ekološkog pokreta Odžaka, učenike i nastavnike osnovnih i srednjih škola, građane, predstavnike lokalne vlasti i posebno ribolovce da prisustvuju tribini i učestvuju u razgovoru sa gostima.

Koristimo priliku da za 20.12.2012. u 18 časova najavimo na istom mestu održavanje tribine o sovama utinama – o čemu će javnost biti detaljnije obaveštena novim saopštenjem za javnost. Tribinu takođe zajednički organizuju Ekološki pokret Odžaka i Turistička organizacija opštine Odžaci.

Preporučujemo: