„Uredimo Bački Brestovac“

Po uzoru na akciju „Uredimo Odžake“ Mesne podružnice Odžaci Ekološkog pokreta Odžaka, Mesna podružnica Bački Brestovac  Ekološkog pokreta Odžaka pokreće istovetnu  akciju pod nazivom „Uredimo Bački Brestovac“.

Kao i u Odžacima, namera je da ova akcija ima preventivni karakter i da građanima ukaže da  treba da se ponašaju u skladu sa odredbama Odluke o komunalnim delatnostima i da sa uličnih prostora uklone sve ono što nije dozvoljeno držati na tom prostoru, a naročito razne vrste  građevinskog materijala, poljoprivrednu mehanizaciju i proizvode, kao i školjke automobila i ostalo.

Mesna podružnica Bački Brestovac poziva stanovnike Bačkog Brestovca da od 20. avgusta pa do kraja oktobra očiste ulične prostore. Posle toga će uslediti obilazak svih ulica i protiv nesavesnih građana biće podneta prijava komunalnoj inspekciji.   

Da ne bi bilo nesporazuma i neprijatnih situacija na relaciji građani - MP Bački Brestovac i građani-inspekcija i nepotrebnog kažnjavanja građana , još jednom upućujemo apel građanima Bačkog Brestovca da u narednih 30 dana urede ulične prostore ispred svojih kuća i uklone sve vrste materijala čije držanje na uličnim prostorima nije dozvoljeno.

Mesna podružnica Bački Brestovac Ekološkog pokreta Odžaka poziva sve građane Bačkog Brestovca da se priključe akciji i daju doprinos lepšem izgledu mesta.

Preporučujemo: