Upućen zahtev za ukidanje nepotrebne konkursne dokumentacije

Ekološki pokret Odžaka je u ime grupe ekoloških i ostalih nevladinih organizacija na više adresa državnih institucija uputio zahtev za ukidanje nepotrebne konkursne dokumentacije.

Sastavni deo  zahteva je i predlog Regionalnog Arhus centra Subotica za razmatranje izmene (ukidanje) člana 6. „Uredbe o sredstvima za podsticanje programa ili nedostajućih dela  sredstava za finansiranje programa od javnog interesa koje realizuju udruženja“, koju je donela Vlada Republike Srbije, a odnosi se na (nepotrebno) dostavljanje uverenja (potvrde, izvoda) da je udruženje upisano u registar nadležnog organa.

Nevladine organizacije koje naknadno žele da pruže podršku  mogu to učiniti slanjem e-mail  poruke sa  podrškom zahtevu  na adrese koje se nalaze na spisku koji je dat u trećem prilogu ovog saopštenja.

Zahtev i Predlog Regionalnog Arhus centra Subotica možete proslediti i drugim ustanovama, institucijama , nevladinim organizacijama... koje mogu pomoći ostvarivanju inicijative.
                     
NAPOMENA: Molimo NVO da ovo saopštenje proslede organizacijama sa kojima sarađuju , a takođe molimo organizacije koje naknadno daju podršku da o tome obaveste i Ekološki pokret Odžaka na  Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli..


E-mail  adrese  i adrese na koje treba slati naknadnu podršku predlogu za ukidanje nepotrebne konkursne dokumentacije


-VLADI REPUBLIKE SRBIJE;
Mirko Cvetković, Beograd,  Nemanjina 11,  Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

-VLADI AUTONOMNE POKRAJINE VOJVODINE;
Bojan Pajtić, 21000 Novi Sad, Bulevar Mihajla Pupina 16, Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

-MINISTARSTVU ŽIVOTNE SREDINE,  RUDARSTVA I PROSTORNOG  PLANIRANJA ;
Oliver Dulić, 11000 Beograd, Nemanjina 11, Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

-POKRAJINSKOM SEKRETARIJATU ZA URBANIZAM,GRADITELJSTVO I ZAŠTITU 
 ŽIVOTNE SREDINE ;
Dušanka D. Sremački, 21000 Novi Sad , Bulevar Mihajla Pupina 16, Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

-FONDU ZA ZAŠTITU ŽIVOTNE SREDINE;
dr Ivana Ribara br. 91, 11070 Novi Beograd, Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.; Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

-POKRAJINSKOM SEKRETARIJATU ZA PRIVREDU;
 Pastor Ištvan,  Bulevar Mihajla Pupina 16, 21000 Novi Sad, Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

-KANCELARIJI VLADE ZA SARADNJU SA ORGANIZACIJAMA CIVILNOG DRUŠTVA
Bulevar Mihajla Pupina 2 , 11000 Beograd, Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

GRAĐANSKIM INICIJATIVAMA – Centar građanskih inicijativa,Beograd, Cara Dušana 70, Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

TRANSPARENTNOST SRBIJA , 11000 Beograd, Bulevar despota Stefana 36/I, Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

CENTRU ZA RAZVOJ NEPROFITNOG SEKTORA , 11000 Beograd, Gospodar Jevremova 47a/stan 2,
Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

Vodećim SEKO organizacijama sektora  za životnu  sredinu  i energetiku:

Centar za ekologiju i održivi razvoj – CEKOR,  Subotica
Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

Ambasadori  životne sredine, Beograd
Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli., Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

Protekta - Centar za razvoj građanskog društva, Niš
Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

Preporučujemo: