Štand na izložbi pasa

Ekološki pokret Odžaka i Ekološka zadruga «Odžačanka» iz Odžaka  iskoristili su  V  međunarodnu  izložbu pasa svih rasa «CACIB Odžaci 2010» da postave štand na kojem su deljeni flajeri u vezi upravljanja otpadom.

Podeljeno je nekoliko stotina flajera Ekološke zadruge «Odžačanka» iz Odžaka  pod nazivom «Korak za čistiju planetu» i  flajera «Za NAŠ GRAD bez OTPADA», koji je rađen u okviru susedskog programa  pod nazivom  «Podizanje javne svesti o upravljanju otpadom u Zapadnobačkom i Podunavskom regionu», programa koji se istovremeno sprovodi u opštinama Sombor,Apatin,Kula Odžaci i Bač.

Pored štampanih flajera, Ekološki pokret Odžaka je podelio i uputstvo  građanima da sa  PET  ambalaže   pre ubacivanja u namenske kontejnere za sakupljanje PET ambalaže skinu čep, PET ambalažu sabiju, odnosno zgaze i u kontejner zasebno ubace zgaženu PET ambalažu i čep, odnosno da čep ne vraćaju na zgaženu flašu ili balon.

Pored deljenja flajera Ekološka zadruga «Odžačanka « obezbedila postavljanje dva kontejnera za sakupljanje PET ambalaže i limenki  na stadionu gde se održavala izložba pasa.

Preporučujemo: