SAOPŠTENJE O SREĐIVANJU PODATAKA O NEVLADINIM ORGANIZACIJAMA U OPŠTINI ODŽACI

SAOPŠTENJE O SREĐIVANJU PODATAKA O NEVLADINIM ORGANIZACIJAMA U OPŠTINI ODŽACI

Ekološki pokret Odžaka je za potrebe opštinskog sajta sredio dostupne podatke za 152 nevladine organizacije iz opštine Odžaci ili nevladine organizacije iz drugih opština koje deo svojih aktivnosti ostvaruju na teritoriji opštine Odžaci ili za potrebe građana opštine Odžaci. Podaci su sređeni po jedinstvenoj formuli i urađeni su za ćiriličnu verziju sajta . Obrada podataka izvršena je po mestima sedišta NVO i po oblastima delovanja - što će omogućiti laku pretragu.

Kako još uvek fali dosta kontakt podataka, pozivamo nevladine organizacije da svoje kontakt podatke ( e-mail, web, Facebook adrese, brojeve fiksnih i mobilnih telefona) dostave Ekološkom pokretu Odžaka na adresu Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. . Dostavljeni podaci će biti uneti u postojeću bazu podataka i prosleđeni administratoru sajta, a ujedno će poslužiti za izradu mailing liste preko koje bi bile distribuirane razne informacije značajne za rad nevladinog sektora – od raspisanih konkursa do raznih propisa značajnih za rad civilnog sektora.

CD sa sređenim podacima po mestima i po oblastima delovanja predati su Miloradu Stanišiću, pomoćniku predsednice opštine.

Preporučujemo: