Saopštenje o deljenju promotivnog materijala projekta „Aktivnosti za ostvarivanje prava iz Arhuske konvencije“

U okviru ostvarivanja projekta „Aktivnosti za ostvarivanje prava iz Arhuske konvencije“, u kome su partneri Ekološki pokret Odžaka i Udruženje građana „Točak “ iz Odžaka, kao jedna od aktivnosti u okviru projekta predviđene su ulične promocije po naseljenim mestima opštine Odžaci u kojima će se deliti štampani materijal i davati objašnjenja građanima o tome šta je Arhuska konvencija i u čemu je njen značaj. 

 

Ekološki pokret Odžaka će ove aktivnosti  započeti u četvrtak , 5.12.2013. u Karavukovu  ispred Zadružnog doma u 18 časova, u Deronjama u centru sela u petak, 6.12.2013. u 15 časova, u subotu 7.12.2013.  u Odžacima na pijaci od 8 do 10 časova, a u Bačkom Brestovcu istog dana od 13 časova ispred Mesne zajednice.

Raspored za ostala mesta biće objavljen naknadno.

Projekat  nenovčano podržava Opština Odžaci, a finansira  Pokrajinski sekretarijat za  međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu u okviru  Javnog konkursa za jačanje uloge civilnog društva u pripremi, sprovođenju i praćenju efikasnih javnih politika i usluga na lokalnom i regionalnom nivou.

Preporučujemo: