Radna akcija sađenja cveća i uređenja centra sela

Još jedna uspešna akcija Mesne podružnice Karavukovo EPO-a je održana u subotu 11. maja 2013. godine. Akcija uređenja centra sela i dalje traje i zahvaljujući Margiti i Stamenu Stančiću, kupljeno je cveće koje je posađeno pored fijakera. Članovi Mesne podružnice su takođe okosili travu pored spomenika i posadili ruže oko stare pumpe.

 

Ovo je još jedna akcija koja je urađena uz pomoć prijatelja udruženja i svih onih kojima je stalo da naše selo bude uređeno. Posle svih ovih akcija koje je napravila novoosnovana Mesna podružnica Karavukovo EPO-a, postavlja se pitanje, šta se čekalo do sada? Zašto oni koji vode ovo selo ne pokušavaju da ga vode onako kako dolikuje, već uvek imaju izgovor kako oni pre njih nisu radili svoj posao.

Koliko to godina još mora da prođe pa da se svest naših vlasnika sela promeni, da shvate da je ovo 21. vek, civilizacija ide napred, tehnologija je svakog dana sve naprednija, a mi i dalje nemamo vodu za piće i borimo se sa deponijama koje nas zatrpavaju polako ali sigurno!

Preporučujemo: