'Pitam se, pitam se' u Odžacima

Ekološki pokret Odžaka obaveštava javnost opštine Odžaci i Zapadnobačkog upravnog okruga da će se  u subotu, 19.6.2010. godine. na Prvom programu  RT  Vojvodine, u 9 časova pre podne, emitovati dečija emisija «Pitam se, pitam se», koja je snimljena u Odžacima i govori o radu Ekološkog pokreta Odžaka.

Emisija je snimana u  odžačkim osnovnim školama «Branko Radičević»  i «Miroslav Antić» i prostoriji Ekološkog pokreta Odžaka, a u emisiji će učestvovati i predstavnici OŠ «Bora Stanković» iz Karavukova.

U OŠ «Branko Radičević» snimljena je storija o prijemu učenika dva odelenja prvog razreda ove škole  u Ekološki pokret Odžaka.U OŠ «Miroslav Antić» predstavnici ove škole i OŠ «Bora Stanković» iz Karavukova  govorili su o akciji Riken fonda «Limenke sakupljaj – okolinu sačuvaj», u kojoj su učenici ove dve škole u prošloj školskoj godini bili među deset prvoplasiranih škola u Srbiji, sa tim da je OŠ «Bora Stanković» i u školskoj 2007/08. bila među prvih petnaest prvoplasiranih. Dečijoj redakciji RT  Vojvodine ustupljeni su i video materijali  koji su snimani u ranijem periodu o aktivnostima Ekološkog pokreta Odžaka, tako da će verovatno i od tog materijala nešto biti emitovano.

Pozivamo građane da u naznačeno vreme budu pored malih ekrana i pogledaju emisiju o radu Ekološkog pokreta Odžaka.

Preporučujemo: