Održana akcija "Jelka želja"

201212 24 jelka (3)Članovi Mesne podružnice Karavukovo Ekološkog pokreta Odžaka su u četvrtak 20. decembra zajedno sa mališanima iz DV “Suncokret“ i OŠ “Bora Stanković“ posadili tri borića i jelku ispred vrtića koju je poklonio Miroslav Spasić. Najmlađi mališani su ukrašavali “Jelku želja“ kao i jelku koja je bila ispred vrtića ukrasima koje su pravili sa svojim vaspitačicama i učiteljicama.

Svoje želje u Karavukovo poslali su i mališani vaspitačice Dragane Vukašinović iz grupe“Sportisti“ iz centralnog obejkta Predškolske ustanove „Poletarac“ iz Odžaka.

U petak je akcija sađenja belih borova nastavljena u OŠ “Bora Stanković“, gde su članovi MP Karavukovo zajedno sa osnovcima posadili preostalih 17 borova. Posle sađenja u školi članovi podružnice su se uputili ka vrtiću gde su zajedno sa najstarijim članom Dančom Markovićem i mališanima posadili jelku koju je on poklonio.

Dragana Đorđević, predsednica MP Karavukovo, je tom prilikom poručila: -Ekološki pokret Odžaka-Mesna podružnica Karavukovo se zahvaljuje svim ljudima koji su pomogli da se realizuju ove dve akcije i u ime članova Izvršnog odbora i svoje lično ime čestitam vam predstojeće božićne i novogodišnje paznike i da ih provedete u zdravlju i ljubavi.

{gallery}vesti-2012/2012_12_24_jelka{/gallery}

Preporučujemo: