„Od starog novo“

2013 04 26 radionicaNajmlađi članovi Mesne podružnice Bogojevo Ekološkog pokreta Odžaka, članovi Eko sekcije „ Suncokret“ 2a razreda, Bereš Nikolas, Bičkei Helga, Bence Leon, Molnar Florian, Timer Layla, Kekenj Aleksandar i Đerđ Mihaela sa svojom nastavnicom Vencel Piroškom 24.04. 2013. godine organizovali su za niže razrede OŠ „Jožef Atila“ iz Bogojeva radionicu pod nazivom: „Od starog novo“ .

Radionici su prisustvovali romska i mađarska odelenja sa nastavnicima Šikloši Bođo Marija 1a, Milenković Olivera 1b, Marinković Vesna 2b, Hoža Gal Gizela 3a, Cvetković Vesna 3b i Petković Dragana sa 4b razredom.

Učenici su sakupljali predmete koji nisu bili za upotrebu i od toga su napravili igračke, lutke i druge predmete - svaka grupa u skladu sa svojim slonostima i snalažljivošću. Radionica je trajala dva sata, a posle je napravljena izložba radova za celu školu ispred Eko kutka.

Sledeću manifestaciju 2a razred planira se posle prvomajskih praznika. Manifestacija će biti na školskom nivou i učestvovaće cela škola : učenici, nastavnici i pomoćno osoblje. Naziv manifestacije će biti : SVI U ZELENO.

Preporučujemo: