'Očistimo Bogojevo'

Povodom donete odluke Izvršnog odbora Ekološkog pokreta Odžaka o pokretanju akcije „Uredimo Odžake 2010“ i Mesna podružnica Bogojevo je objavila akciju „Očistimo Bogojevo“ od 30.marta do 1.maja 2010.

Građani su pozvani da urede ulični prostor i zelene površine ispred svojih kuća, da očiste jarkove i sklone naslagane razne građevinske materijale, poljoprivrednu mehanizaciju, stara vozila i sve ostalo što je Odlukom o komunalnim delatnostima zabranjeno držati na javnim prostorima.

Radi uspešnosti akcija, plakate sa obaveštenjem su raznete po ulicama, a najmlađi članovi Podružnice Bogojevo EPO-a delili su letke  građanima želeći i sa tim dati svoj doprinos u uređenju i ulepšavanju našeg mesta.

Posle 4. maja članovi Podružnice Bogojevo EPO-a obišli su ulice i ovom prilikom žele da pohvale većinu građana  koji su  se odazvali akciji i doprineli da naše selo bude urednije i čistije.

Takođe, zahvaljujemo se  i svim izletnicima i kamperima  koji su za Prvomajske praznike boravili na našim prostorima, Dunavu, Kanalu D-T-D i okolnim barama za urednost i  čuvanje čistoće u prirodi.

Preporučujemo: