Konstitutivna sednica Izvršnog odbora mMesne podružnice Deronje

2013 02 19 deronjeNovi Izvršni odbor Mesne podružnice Deronje Ekološkog pokreta Odžaka održao je u nedelju, 17.2.2013. godine, svoju konstitutivnu sednicu.

Za predsednika Izvršnog odbora MP Deronje izabran je Vladimir Krstić.

Sastanak je iskorišćen za dogovor o aktivnostima i prvim akcijama koje će se provoditi u narednom periodu.

Raduje činjenica da je sastanku prisustvovalo nekoliko mlađih ljudi i omladinaca koji su zainteresovani za učlanjenje u Ekološki pokret Odžaka, kao i Branislav Savić i Petar Čanak - dokazani dugogodišnji ekološki praktičari. Nadamo se da će spoj iskustva i mladosti u narednom periodu dati znatno bolje rezultate nego što su bili u ranijem periodu.

Sastanak Izvršnog odbora prvi put je održan u novoj prostoriji koja se nalazi u Etno kući . Prostorija je dobijena saglasnošću Mesne zajednice Deronje i Udruženja žena „Zlatne niti“ iz Deronja i renovirana je je oko godinu dana. Prostorija je opremljena konferencijskim stolom, klupama, radnim stolom, kompjuterom, policom i dvema informativnim tablama, tako da će prostorija sa opremom omogućiti normalan rad Mesne podružnice Deronje.

Ovim putem Mesna podružnica Deronje javno se zahvaljuje Mesnoj zajednici Deronje i Udruženju žena „Zlatne niti“ iz Deronja i svim sponzorima koji su omogućili da se prostorija dovede u upotrebno stanje. Svima koji su pomogli dobijanje, renoviranje i opremanje prostorije biće uručene zahvalnice na Skupštini Ekološkog pokreta Odžaka.

Preporučujemo: