EPO u poseti GORD-u

Delegacija Ekološkog pokreta Odžaka, na poziv Jelke Borojević, predsednice Građanske organizacije razvoja društva – GORD-a iz Dalja, prisustvovala je u petak, 27.4.2012. godine, u rodnoj kući velikog naučnika Milutina Milankovića, proslavi desetogodišnjice rada ovog udruženja.

Sa Građanskom organizacijom razvoja društva iz Dalja Ekološki pokret Odžaka održava odnose i sarađuje više godina.

Delegacija Ekološkog pokreta Odžaka bila je u sastavu Dušan Mirković, predsednik Ekološkog pokreta Odžaka, Ivica Ćirić, predsednik Izvršnog odbora Ekološkog pokreta Odžaka  i Smilja Miler , član Izvršnog odbora Mesne podružnice Odžaci EPO-a. Na poziv Ekološkog pokreta Odžaka delegaciji se priključio i Miloš Pejčić, predsednik Skupštine opštine Odžaci, koji se kraćim govorom obratio prisutnima u ime Ekološkoh pokreta Odžaka i Skupštine opštine Odžaci.

Nakon završetka oficijelnog dela programa proslave, sa predstavnicima GORD-a vođeni su razgovori o  saradnji dva udruženja, o mogućnostima učestvovanja na IPA projektima Evropske unije , o mogućnostima  saradnje dve opštine, kao i o mogućnosti saradnje osnovnih škola  i udruženja žena iz dve opština.

Preporučujemo: