Apel za podršku Đuri Vavrošu

Apel za podršku Đuri Vavrošu

Kako od oko 135 nevladinih organizacija iz Severnobačkog upravnog okruga niko neće da organizuje protestni skup povodom novog ročišta u suđenju Đuri Vavrošu, aktivisti Eko hrasta iz Krivaje, koje je zakazano za 24.11.2016.godine u Osnovnom sudu u Subotici, Ekološki pokret Odžaka predlaže nevladinim organizacijama koje se na bilo koji način bave ekologijom, da bar pruže moralnu podršku Đuri Vavrošu ili slanjem pisma špdrške ili imejl poruke.
Smatramo da Đuro Vavroš brani prava iz Arhuske konvencije u ime svih nas i da nije red da ostane sam.

Ekološki pokret Odžaka apeluje da se što veći broj nevladinih organizacija odazove ovom apelu i do 23.11. 2016 Đuri Vavrošu dostave pismo podrške na adresu: Đuro Vavroš , Nikole Tesle 4, 24341 Krivaja ili pošalju imejl poruku na adresu:Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. .

Ovaj apel šaljemo na oko 1.600 adresa i smatramo da će biti sramota da stigne samo dvadesetak poruka podrške - kao što je bilo prošli put.
Odvojte nekoliko minuta i podržite Đuru Vavroša.

Šire o slučaju i suđenju: http://www.rtv.rs/sr_lat/vojvodina/subotica/podrska-ekologu-djuri-vavrosu-u-subotici_766299.html

 

Preporučujemo: