Javni poziv za dostavljanje podataka za „Bazu podataka“

Javni poziv za dostavljanje podataka za „Bazu podataka“

U želji da do kraja 2017. godine svoju „Bazu podataka ekoloških NVO u Republici Srbiji“ kompletira sa što većim brojem tačnih podataka o nevladinim organizacijama koje su se statutarno opredelile ( isključivo ili delimično) za zaštitu i unapređenje životne sredine , energetsku efikasnost, organsku proizvodnju, podizanje ekološke svesti, Ekološki pokret Odžaka upućuje javni poziv za dostavljanje kontakt podataka koji se smeju javno objaviti na sajtu Ekološkog pokret Odžaka.

Poziv se dostavlja i svim NVO čije imejl adrese Ekološki pokret Odžaka poseduje. Osnovno je proveriti tačnost unetih podataka u Excell verziji „Baze podataka“ na sajtu Ekološkog pokreta Odžaka. NVO kojima smo se ranije obraćali treba da nam se jave samo ako je došlo do nekih izmena ili podatke treba dopuniti. Podatke dostaviti na CIRKULARNOM PISMU koje se nalazi na sajtu Ekološkog pokreta Odžaka – u delu PREUZMITE. Ispunjava se samo obavezni deo i podaci koji se menjaju ili dopunjuju. NVO kojima se prvi put obraćamo ili koje nam se prvi put obraćaju dostavljaju kontakt podatke koje možemo slobodno objaviti na našem sajtu.

Sve NVO mogu slobodno preuzeti Excell verziju „Baze podataka“ sa sajta Ekološkog pokret Odžaka. „Baza podataka“ se ažurira u principu najmanje jednom nedeljno.

Svim NVO koje nam dostave podatke unapred se zahvaljujemo – kao i sredstvim informisanja koja objave ovaj poziv.

Preporučujemo: