NOVA ULIČNA AKCIJI U OKVIRU REALIZACIJE PROJEKTA „Pratim JA“

NOVA ULIČNA AKCIJI U OKVIRU REALIZACIJE PROJEKTA „Pratim JA“

Ekološki pokret Odžaka obaveštava građane odžačke opštine da će u subotu, 14.8.2021. godine, na platou ispred ulaza Gradske pijace, od 6-11 časova, organizovati drugu po redu uličnu akciju u okviru realizovanja projekta „Praćenje javne uprave ka boljem upravljanju na lokalu – Pratim JA“.

Ulična akcija je deo projekta „Praćenje javne uprave ka boljem upravljanju na lokalu – Pratim JA“ koji se realizuje u 17 gradova i opština u Srbiji sa ciljem da se unapredi dijalog između civilnog društva i lokalnih samouprava, kako bi se stvorio dijalog kroz angažovanje građana i približavanje njihovih problema donosiocima odluka. U Vojvodini se projekat realizuje samo u Bečeju,Subotici, Vršcu i Odžacima.

U subotu će se deliti oficijelni flajeri projekta i obaveštenja i pozivi Ekološkog pokreta Odžaka građanima da se priključe akciji ispunjavanjem online ankete.

Anketu možete popuniti od kuće. U pretraživač svog kompjutera, laptopa ili telefona upisati www.pratimja.rs, po otvaranju platforme kliknuti na ANKETA, popuniti anketu i popunjenu anketu direktno dostaviti Centru za evropske politike klikom na dugme „Pošalji“.

Na platformi www.pratimja.rs nalazi se i deo TAKMIČENJE, tako da možete učestvovati u nagradnoj igri pričom o dobrom ili lošem iskustvu o radu opštinske uprave, izraženo video, vizuelnim ili pisanim sadržajem. Više o takmičenju klikom na TAKMIČENJE ili direktno na: https://www.pratimoreformu.rs/otvoreni-poziv-za-gradjane-i-gradjanke/

Preporučujemo: