Učešće Ekološkog pokreta Odžaka na CACIB-u «Odžaci 2011»

Ekološki pokret Odžaka učestvovao je  23.4.2011. u Odžacima na CACIB-u  «Odžaci 2011». Info-štand Ekološkog pokreta Odžaka bio je postavljen  na ulazu  izložbenog prostora .

 

Aktivisti Ekološkog pokreta Odžaka delili su posetiocima CACIB-a  propagandni materijal Ekološke zadruge «Odžačanka» pod nazivom «Korak za čistu planetu», brošuru  projekta «Podizanje javne svesti u o upravljanju otpadom u Zapadnobačkom  i Podunavskom regionu», kao i prateći flajer «Za naš grad bez otpada», zatim brošuru Ekološkog pokreta Zemuna «Recikliraj, ne bacaj» o reciklaži elektronskog otpada, kao i apel Ekološkog pokreta Odžaka za sabijanje PET ambalaže i obaveštenje o sajtu Ekološkog pokreta Odžaka  www.epodzaci.org.

Učešće Ekološkog pokreta Odžaka na CACIB-u  «Odžaci  2011» odvijalo se u okviru obeležavanja 22.aprila - Dana planete Zemlje.

Share this article

O nama

Ekološki pokret Odžaka osnovan je 14.9.2004. godine za naseljeno mesto Odžaci. Statutom Ekološkog pokreta Odžaka bila je predviđena mogućnost da se u naseljenim mestima opštine Odžaci osnivaju podružnice...

Pročitaj ceo tekst

Poslednje vesti

Podrška