Saopštenje za javnost o objavljivanju "Liste, spiska, adresara, imenika, registra, evidencije, direktorijuma, baze podataka ekoloških udruženja, pokreta, društava, naučnih, stručnih i drugih organizacija u Republici Srbiji"

Posle višemesečnog, svakodnevnog, višesatnog, aktivnog, unakrsnog, internerskog pretaživanja Ekološki pokret Odžaka je završio i na svom sajtu www.epodzaci.org  objavio "LISTU, SPISAK, ADRESAR, IMENIK, REGISTAR, EVIDENCIJU, DIREKTORIJUM, BAZU PODATAKA  EKOLOŠKIH UDRUŽENJA,

 POKRETA, DRUŠTAVA, NAUČNIH, STRUČNIH I DRUGIH ORGANIZACIJA U REPUBLICI SRBIJI".                                                

Objavljeni su podaci koji su sakupljeni zaključno sa 30. novembrom 2011. godine.

Svima koji su se odazvali javnom pozivu za dostavljanje kontakt podataka Ekološki pokret Odžaka se najsrdačnije zahvaljuje.

Posebnu zahvalnost za ostvarivanje ovog projekta Ekološki pokret Odžaka duguje kablovskom operateru Radijus vektoru iz Beograda, bez čije pomoći ne bi bilo moguće  sakupiti podatke za koje smatramo da će biti značajni za širu javnost.

PRILOG:  Predgovor I izdanju "Liste, spiska, adresara, imenika, registra, evidencije, direktorijuma, baze podatakaekoloških udruženja, pokreta, društava, naučnih , stručnih i drugih organizacija u Republici Srbiji“. 

Share this article

O nama

Ekološki pokret Odžaka osnovan je 14.9.2004. godine za naseljeno mesto Odžaci. Statutom Ekološkog pokreta Odžaka bila je predviđena mogućnost da se u naseljenim mestima opštine Odžaci osnivaju podružnice...

Pročitaj ceo tekst

Poslednje vesti

Podrška