Predlog za efikasniji rad Ekološke zadruge „Odžačanka“ i njeno ekonomsko osamostaljivanje

Na konferenciji za novinare Ujedinjenih regiona Srbije šef odborničke grupe URS-a Mirko Važić, govoreći o radu Ekološke zadruge  „Odžačanka“ izneo je zamerke na  njen rad , ali i izneo niz predloga za ekonomski oporavak i samoodrživost Zadruge.

Ekološki pokret Odžaka  je u komentaru na sajtu Radio Odžaka podržao predloge gdina Važića i  dao predlog da  vladajuća većina na neki način postavi Mirka Važića na mesto čelnog čoveka Ekološke zadruge „Odžačanka“ , kako bi on u praksi realizovao  svoje odlične predloge i pokazao kako treba raditi.

Smatramo da je pomoć EZ „Odžačanka“ u ovom trenutku preko potrebna, pa u tom pravcu  Ekološki pokret Odžaka upućuje ovaj predlog na razmatranje Opštinskom veću opštine Odžaci.  Suština predloga je da Mirko Važić preuzme odgovornost za budući rad Ekološke zadruge „Odžačanka“ i dovede je do samoodrživosti.

Share this article

O nama

Ekološki pokret Odžaka osnovan je 14.9.2004. godine za naseljeno mesto Odžaci. Statutom Ekološkog pokreta Odžaka bila je predviđena mogućnost da se u naseljenim mestima opštine Odžaci osnivaju podružnice...

Pročitaj ceo tekst

Poslednje vesti

Podrška